Goud herstelt vanaf laagste punt 2010 na ECB-rentebesluit

NEW YORK / LONDON, 3 december (Reuters) Goud stuiterde donderdag van bijna zesjaars moncler jas dames dieptepunten op donderdag in lijn met een scherp herstel in de euro, met 1 procent toen de Europese Centrale Bank (ECB) de minimale verlaging van de depositorente aankondigde die moncler jassen heren sale beleggers moncler jas outlet had verwacht.

De ECB verlaagde haar depositorente moncler dames tot0,30 procent van0,20 moncler jassen heren procent, moncler nederland maar jassenmoncler moncler jas sale liet de basisherfinancieringsrente, die moncler jassen dames de kosten van moncler jas dames sale het lenen voor banken bij de ECB-wekelijkse veiling bepaalt, onveranderd op 0,05.

De snede was kleiner dan sommige handelaren hadden verwacht, wat leidde tot een rebound van 3 procent in de euro moncler uitverkoop ten opzichte van de dollar.

artikel dat ik heb gelezen en iedereen die ik sprak moncler jassen outlet (voorafgaand aan de aankondiging) dacht aan een renteverlaging, zei Afshin Nabavi, hoofd van de handel bij MKS.

ze vertrokken (de basisherfinanciering) tarief ongewijzigd, de markt was nogal geschrokken. EST (2022 GMT), na te zijn gedaald tot het laagste sinds moncler heren februari 2010 voor $ 1,045,85 2018 moncler per ounce. renteverhoging deze maand.

Een wandeling op de beleidsbijeenkomst op 15 december 16 zou de eerste zijn in bijna een decennium. Stijgende moncler jassen koersen hebben de neiging om op goud te wegen, omdat ze de alternatieve kosten van het aanhouden van niet-rentedragende activa opheffen. gouden futures voor de levering in moncler outlet sale februari beliepen moncler jassen dames sale 0,7 procent op $ moncler sale 1,061,20.

het arbeidsmarktrapport morgen is niet zo sterk als verwacht, (we konden zien) een korte dekking in gouden futures, aldus Carsten Menke, analist van Julius Baer. dat verandert het beeld op de langere termijn helemaal niet, dat we ons gewoon in moncler uitverkoop een omgeving bevinden waar goud niet aantrekkelijk is.

Het grootste goudgerelateerde beursfonds ter wereld, beursgenoteerde SPDR Gold-aandelen in New York daalde moncler jas heren sale woensdag met 2,41 procent naar 639,02 ton, het laagste sinds september 2008 en het grootste dagdalingspercentage in vier jaar tijd.

Zilver steeg met 0,7 procent naar $ 14,12, na moncler jas heren het laagste punt sinds augustus 2009 te hebben bereikt met $ 13,79 per ounce. Platina steeg met 1,3 procent bij $ 841.49 per gram, na een laagste punt in zeven jaar van $ 819,75 te hebben bereikt, terwijl palladium met 2,5 moncler outlet procent steeg naar $ 537,61 per gram na het aanraken van een laag niveau van drie maanden bij $ 521,72. (Aanvullende rapportage door Clara Denina in Londen en A. Ananthalakshmi in Singapore; Montage door William Hardy en Chizu Nomiyama).

Leave a Reply